sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Suunnitelmissa olisi tehdä joskus kunnon retki laavulle taikka autiotuvalle, yön yli tietenkin.


Olen jo nyt pidempään ajatellut, että tekisimme lapsen kanssa yön yli kestävän retken laavulle taikka autiotuvalle. Samalla saisi hyvin laatuaikaa, ja opettaen erinlaisia asioita myös...

Olen nyt viime vuosina vain tykästynyt retkeilyyn entisestään, ja tässä on vain se oma viehätyksensä. Saa olla luonnon keskellä, poissa kiireestä ja ihmisistä.


Olen aikanaan ollut hetken aikaa partiossa, jossa olenkin saanut joitain oppeja. Tämä onkin ehkä yksi asia joka on vaikuttanut positiivisesti retkeilystä pitämiseen.

Ja nykyään käymmekin epäsäännöllisen säännöllisesti notski tulilla paistamassa makkarat. Näistähän se on hyvä aina aloittaa.

Toki joitain varusteita toki pitää vielä hommata, mutta aika hyvin meillä onkin jo retkeily varusteita olemassa. Kuvan varusteet meiltä löytyy.


Mitä varusteita pitäisi vielä hommata:
  • Teltta
  • Makuualusta
  • Keittoastia sarja
  • Kuksa
Mielelläni kuuntelenkin, että mihin kannattaisikin suunnata vilkkaan lapsen kanssa. Turvallisuus on tietenkin kaiken a ja o. Sekä lisäksi toiveissa on kaunis paikka veden äärellä, polttopuita on laavulla/autiotuvalla ja pääsy olisi suht helppo.


Ja Lappi on ainakin tässä asiassa se ihanin retki kohde, johon todella haluan vielä päästä retkeilemään. Lapissa olenkin kerran elämässäni päässyt käymään, ja sydänhän sinne jäi. :)

Mutta tietenkin mielellään kävisimme myös muillakin kauniilla laavuilla/autiotuvilla joita Suomessa on. Joten kommentti boksiin saa kertoa hyvistä(/huonoista) paikoista.

Ja tässä postauksessa oleva laavu paikka onkin yksi meidän suosikki paikoista, ainakin tällä hetkellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti